Banner

Wegbeschrijving

Met de wagen

Vanuit Brussel neemt u de A12 richting Boom-Antwerpen. Neem de afrit Breendonk-Willebroek en volg richting Dendermonde (N17). Aan het rondpunt Sint-Amands volgt u links de richting Opdorp-Buggenhout. Aan het volgende rondpunt (Dries) rechtsaf richting Buggenhout. Het tweede kruispunt linksaf. Dit is de Brusselmansstraat.

Vanuit Antwerpen neemt u de A12 richting Brussel tot de afrit Breendonk-Willebroek. Neem de afrit Breendonk-Willebroek en volg richting Dendermonde (N17). Aan het rondpunt Sint-Amands volgt u links de richting Opdorp-Buggenhout. Aan het volgende rondpunt (Dries) rechtsaf richting Buggenhout. Het tweede kruispunt linksaf. Dit is de Brusselmansstraat.

Vanuit Gent neemt u de E17 tot afrit 12 (Zele). Volg richting Dendermonde (N41). Bij de afrit van de Scheldebrug (aan de verkeerslichten) neemt u de richting Mechelen (N17) en volg deze tot het rondpunt Sint-Amands. Hier neemt u rechts de richting Opdorp-Buggenhout. Aan het volgende rondpunt (Dries) rechtsaf richting Buggenhout. Het tweede kruispunt linksaf. Dit is de Brusselmansstraat.

Vanuit Aalst (E40) neemt u richting Dendermonde (N45). In Dendermonde (aan de verkeerslichten) volgt u richting Mechelen (N17) tot het rondpunt Sint-Amands. Hier neemt u rechts de richting Opdorp-Buggenhout. Aan het volgende rondpunt (Dries) rechtsaf richting Buggenhout. Het tweede kruispunt linksaf. Dit is de Brusselmansstraat.

Openbaar vervoer

Spoorlijn Mechelen-Dendermonde.

Komt u van Mechelen, stap dan af in het station van Malderen. Ga de spoorweg over richting Opdorp en neem de eerste straat links (Handelsstraat). Volg deze straat en u komt in de Brusselmansstraat. Dit is een 15 min stappen.

Komt u van Dendermonde, stap dan af in het station van Buggenhout. Volg de Kerkstraat links tot op het kruispunt en volg daar rechts de Vitsstraat. Blijven volgen tot u rechts de Brusselmansstraat inslaat. Dit is een 15 min stappen.

In beide stations bestaat de mogelijkheid tot het nemen van de belbus.