Banner

Gastenboek

Berichten

Een eigen bericht toevoegen

Helaba Toon, Nelly en Hieron
Een gepaste naam, voor een tof b&b, in een toffe gemeente. langs deze weg wil ik jullie nog eens de complimenten doen van onze Ward, Cindy en ik. Het is lang geleden dat we jullie nog eens gezien hebben, misschien tot dit weekend in b'hout op de kermis?
groetjes
Door Cassen op 29-08-2007.
Wij hebben genoten van ons vierdaags verblijf in jullie schitterende B&B. Een aanrader voor ieder die kwaliteit weet te waarderen: warme gastvrijheid, rijkelijk en verfijnd ontbijtbuffet, dat alles in een modern en topklasse afgewerkt interieur, met perfect uitgeruste kitchinette.
Heel bijzonder is dat in alles écht rekening is gehouden met toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers: ruime traplift, brede deuren, speciale douches, wastafels en toiletten; zelfs de hoogte van deurkrukken en lichtschakelaars is aangepast.
Nelly en Hiëron hebben in dit project ongetwijfeld zwaar geïnvesteerd, niet alleen financieel, maar vooral met hun warme hart, dat zij iedereen toedragen, maar speciaal mensen die, zoals hun jongste zoon Toon, door een verkeersongeval of anderszins in een rolstoel zijn terechtgekomen.
Nelly en Hiëron, ons verblijf bij jullie, en de gesprekken die we voerden, waren voor ons een goede les in relativiteit. Onze oprechte dank daarvoor.
Ten slotte nog vermelden dat "Mettes" een ideale uitvalsbasis is voor fietstochten in het schitterende en rustgevende Scheldeland.

Rik en Cecile Fransen-Ochelen, augustus 2007
Door Rik en Cecile Fransen-Ochelen op 20-08-2007.
Beste bezoeker

Vanaf heden is deze webpagina ook te raadplegen in het Frans, het Engels en het Duits. Tevens is het systeem voor het kiezen van de gewenste lettergrootte herwerkt. Mocht u problemen ondervinden, aarzel dan niet om B&B Mettes te contacteren.

Hopende u zo nog beter te informeren.
Door de webmaster op 15-08-2007.
Ik ben die broer van in het vorige bericht. Een week na ons verblijf nig even terugblikken. Naast een prachtig aangepast interieur aan andersvaliden, en toch zo subtiel dat dit niet opvalt, een ontzettend warm, ook als is er airco,
onthaal en een meer dan biologisch verantwoord, rijkelijk ontbijt. Als je hier niet kan onthaasten, dan zit je met een probleem!
Door Marc Weyns op 30-06-2007.
Nogmaals hard bedankt voor het luisteren én voor het onthaal. Mijn vader en mijn broer waren even enthousiast als ikzelf. Hopelijk tot ziens!
Peter
Door Peter Weyns op 24-06-2007.
Vanuit Poperinge houden wij er aan om jullie nog eens van harte te bedanken voor de fijne zorgen en momenten, die wij deze week bij jullie mochten ondervinden. Wij hebben genoten van ons verblijf. Een pluim voor het smaakvol ingerichte en nette vakantieverblijf en voor het lekkere, royale ontbijt. De streek is ook prachtig en zeker een aanrader voor mensen die graag fietsen.
Veel groetjes,
Willy en M.Claire
Door Willy en M.Claire D'hooghe - Room op 26-05-2007.
Heel erg geinteresseerd in uw arrangement voor een 2 daagse ;
t zal wellicht de week na 15 augustus zijn dat ik eens zou willen langskomen met een vriendin
we mailen wel op tijd door
dank
fietsen zou aangenaam zijn als t kan
tot later
Door myriam D'haveloose op 27-03-2007.

Pagina 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10