Banner

Gastenboek

Berichten

Een eigen bericht toevoegen

Wij hebben een heerlijk weekend achter de rug ! Bedankt voor de ontvangst, het lekkere ontbijt (en lunchpakket), mooie kamers ! De zon was dan ook nog van de partij ! Zeker een aanrader, wij vertellen het verder! Nog vele groetjes van de lezers van Stap Af : Peter en Yvette .
Door Peter en Yvette Agten op 20-08-2012.
Heel erg bedankt voor het warme onthaal in de super B&B.We hebben genoten van de gastvrijheid, de privacy en het zeer uitgebreid lekker vers ontbijt, met zeker niet te vergeten de zelfgemaakte vlierconfituur. Voor ons was het de eerste maal dat we kennismaakte met een B&B en dit via Vlaanderen-vakantieland, dat is meer dan reuze meegevallen,groetjes uit Oostende, jef en marie-jeanne
Door butseraen joseph op 22-06-2012.
Beste Nelly, Hieron en Toon,

nogmaals bedankt voor het hartelijk verblijf tijdens het zonnig pinksterweekend.
Lekker uitgebreid ontbijten onder een stralende zon, fietsen langs de mooie Scheldedijk en daarna een zalige nachtrust in jullie b&b.
Gastvrijheid, fietstips en een gezellige babbel niets is jullie teveel! Een aanrader!
Door johan en magda op 3-06-2012.
Beste mensen,

Eind april heb ik met drie vrienden enkele dagen verbleven in B&B Mettes. Wij werden heel gastvrij ontvangen en hebben het verblijf heel prettig, warm, vriendelijk en hartelijk ervaren. Het ontbijt - bijna volledig biologisch- was, zoals wij als Purmerenders ervaren, Belgisch-Bourgondisch! Wij hebben mooie fietstochten gemaakt en een tweetal lokale bierbrouwerijen bezocht. De gastheer heeft ons zelfs met zijn eigen auto erheen gereden. Wij zijn de gastheer en gastvrouw ook zeer dankbaar voor de fijne tijd en wij zouden heel graag nogmaals eens een verblijf boeken, dus wellicht tot 2013. Wat ons betreft een absolute aanrader.
Bedankt, de Purmerenders!
Door Erik Uijting op 3-05-2012.
Ons verblijf,al was het maar één nacht is reuze meegevallen ! Een hartelijk ontvangst en vriendelijke mensen met het een hart voor hun b&b. Ook het ontbijt met alle mogelijke eco-producten was een voldoening !
Bedankt voor de fijne babbel en nacht.
Door Sandy van Eesbeke op 3-04-2012.
B&B zeer rustig gelegen, verzorgde kamers en ontbijtruimte. Het ontbijt zelf was van uitzonderlijke kwaliteit met uitgebreid assortiment van voornamelijk eco-producten. Zelf bereide producten waren erg lekker. Nog nooit zulk letter ontbijt genuttigd in een hotel ondanks mijn vele zakenreizen. Zeker een aanrader voor korte vakanties/verblijf.
Door rudi guldentops op 13-03-2012.

Hallo mensen, wij hebben geweldig genoten tijdens ons verblijf.
In het mom van, Foto's zeggen meer als woorden hier een slide show van de foto's die we hebben gemaakt van ons verblijf in het B&B.
Hoop dat iedereen hem mooi vind! je kan hem hier downloaden:

http://www.mediafire.com/?745x65x4sivhs5i

Ow laat even weten wat jullie er van vinden

xxx Sanja
Door Sanja op 24-12-2011.

Pagina 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10